Aantekeningen uit de praktijk – Hardcopy aanvragen2020-03-31T09:14:50+01:00

"Een boek vol met belangrijke thema's voor familiebedrijven"

Opvolging, toezicht, financiering en fusie & overname


"Een boek vol met praktische informatie voor familiebedrijven, geschreven door Maarten Vijverberg vanuit zijn jarenlange praktijkervaring."

Bent u werkzaam bij een familiebedrijf en wilt u een PDF versie van het boek ‘Aantekeningen uit de praktijk’ ontvangen?

Vul hieronder uw gegevens in en wij sturen u de PDF toe.

Wij gebruiken uw gegevens enkel om de PDF toe te sturen en mogelijk om eenmalig contact met u op te nemen over onze diensten (privacyverklaring)


Aanbeveling door Ilse Master

"Dit boek biedt een heldere introductie op belangrijke thema’s voor familiebedrijven. Maarten Vijverberg bespreekt de verschillende opties en geeft handvatten en praktische tips. Insteek is zijn jarenlange praktijkervaring, wat het boek relevant en goed leesbaar maakt. Ik kan het boek van harte aanbevelen."
Dr. Ilse Matser, directeur Landelijk Expertisecentrum Familiebedrijven & lector Familiebedrijven bij hogeschool Windesheim

Over Maarten Vijverberg

Na zijn studie Rechten aan de Rijksuniversiteit Utrecht startte Maarten in 1984 NIBC als financieringsspecialist. In 1989 maakte hij de overstap naar de M&A adviespraktijk bij PriceWaterhouse Management Consultants (thans PWC). Vanaf die tijd specialiseerde hij zich in Fusies en Overnames. Hij gaf ook leiding aan de Corporate Finance praktijk bij Deloitte en Boer & Croon Corporate Finance. Hij is als adviseur opgetreden bij vele transacties en heeft hij zich gespecialiseerd in de sectoren Handel & Industrie, Retail, Dienstverlening en ICT.

In de afgelopen jaren is zijn adviespraktijk toegespitst op familiebedrijven en DGA bedrijven. Naast fusie en overname advisering heeft Maarten zich eveneens toegelegd op acquisitiestrategie, opvolging en governance in het familiebedrijf. Om dit verder vorm te geven heeft Maarten in 2014 adviesbureau Clifton Finance opgericht. U kunt hier de website bezoeken: www.cliftonfinance.com
Copyright © 2020 Clifton Finance