Overname van uw bedrijf? Is uw onderneming er klaar voor? – Doe de test!2020-07-13T07:35:24+01:00

"Is uw bedrijf klaar voor overname?"

Doe de GRATIS test en ontvang de resultaten van onze analyse direct in de mail.


"'Value creation' is het modewoord dat vaak wordt gehanteerd bij het verkoopklaar maken van een onderneming. Onze visie is dat de haalbaarheid van de verkoop aanmerkelijk wordt vergroot door een grondige voorbereiding. Wellicht minder populair, maar wel realistisch"
Maarten Vijverberg

Een gedegen en tijdige voorbereiding van een verkoop verzekert een maximale haalbaarheid én een maximale opbrengst.

Met onze Quick Scan heeft u:

  • Snel en effectief inzicht in welke onderdelen van uw bedrijf goed of slecht presteren.
  • Risico’s in kaart gebracht die het verkoopproces nadelig kunnen beïnvloeden.

Doe de test!

(20 vragen, duurt +/- 5 minuten)

Over Clifton Finance

Clifton Finance adviseert bij fusie- en overnameprocessen. Samen met u als verkoper bereiden wij de verkoop van uw bedrijf grondig voor. Dit is nodig want kopers, zowel strategische als financiële, zijn vandaag de dag kieskeurig. Ze zijn zich terdege bewust van alle risico’s die samenhangen met een bedrijfsovername.
Een gedegen en tijdige voorbereiding van een verkoop zien wij als een noodzakelijke stap voor een maximale haalbaarheid én een maximale waardering. Samen met u brengen wij aandachtspunten bij de verkoop in kaart. Risico’s die anders in het verkoopproces tot afbreukrisico leiden kunnen zoveel mogelijk worden opgelost voordat kopers daadwerkelijk worden benaderd. U kunt hier de website bezoeken: www.cliftonfinance.com
Copyright © 2020 Clifton Finance