Internationale Ambities – Hardcopy aanvragen2020-06-30T13:26:15+01:00

"Internationale ambities"

Nederlandse familie bedrijven internationaal steeds succesvoller


"Een onderzoek naar 10 jaar internationaal ondernemen door Nederlandse familiebedrijven"

Bent u werkzaam bij een familiebedrijf en wilt u een hardcopy versie van het boek ‘Internationale Ambities’ ontvangen?

Vul hieronder uw gegevens in en wij sturen u de hardcopy toe.


  Aanbeveling door Erik Veldhuizen

  "Onderzoek naar internationalisatie van Nederlandse familiebedrijven in de afgelopen 10 jaar toont aan dat de Nederlandse familiebedrijven steeds vaker met succes buiten de eigen landsgrenzen opereren.

  Bij het afronden van deze publicatie, ondervindt Nederland nog steeds de gevolgen van de coronacrisis. Hierdoor staat internationalisering van familiebedrijven in een volledig nieuw daglicht.

  Veel familiebedrijven hebben het zwaar of gaan het nog zwaar krijgen. Een positieve ontwikkeling veel Europese binnengrenzen weer zijn vrijgegeven en vanaf juli ook de buitengrenzen van de EU weer langzaam worden geopend. Hierdoor zal de internationale handel weer tot leven komen. De resultaten van het onderzoek leveren interessante trends en inzichten op over tien jaar internationaal ondernemen door grote Nederlandse familiebedrijven."
  Erik VeldhuizenAssociate lector Landelijk Expertisecentrum Familiebedrijven, Windesheim University of Applied Sciences

  Over Maarten Vijverberg

  Na zijn studie Rechten aan de Rijksuniversiteit Utrecht startte Maarten in 1984 NIBC als financieringsspecialist. In 1989 maakte hij de overstap naar de M&A adviespraktijk bij PriceWaterhouse Management Consultants (thans PWC). Vanaf die tijd specialiseerde hij zich in Fusies en Overnames. Hij gaf ook leiding aan de Corporate Finance praktijk bij Deloitte en Boer & Croon Corporate Finance. Hij is als adviseur opgetreden bij vele transacties en heeft hij zich gespecialiseerd in de sectoren Handel & Industrie, Retail, Dienstverlening en ICT.

  In de afgelopen jaren is zijn adviespraktijk toegespitst op familiebedrijven en DGA bedrijven. Naast fusie en overname advisering heeft Maarten zich eveneens toegelegd op acquisitiestrategie, opvolging en governance in het familiebedrijf. Om dit verder vorm te geven heeft Maarten in 2014 adviesbureau Clifton Finance opgericht. U kunt hier de website bezoeken: www.cliftonfinance.com
  Copyright © 2020 Clifton Finance