Niet over één nacht ijs

ICE Utility Professionals sluit zich aan bij de interim professionals van Value8. Hier is een zorgvuldig en intensief ​proces aan voo​raf gegaan mede ingegeven door de corona crisis. Het verkoopproces werd ​daadwerkelijk in gang gezet zodra er zicht was op herstel van de markt.  Door het snelle marktherstel was het belangrijk de onderneming doorwrocht in kaart te brengen, zodat de uiteindelijke koper de onderneming naar toekomstige waarde kon schatten.

ICE zocht een investeerder die de onderneming naar de volgende fase kan brengen en ook verder kan investeren in de schaalgrootte van de onderneming. Value8, met investeringen in vergelijkbare diensten, sloot hierbij goed aan en kan meerwaarde bieden voor de onderneming.

Samen met de DGA van ICE, Marcel van Staa, heeft Clifton Finance de klus geklaard en de onderneming overtuigend weten te presenteren aan potentiële kopers. Marcel: “Zoiets moet je goed voorbereiden en de timing is hierbij essentieel. Wij hebben uiteindelijk door de goede connecties van Clifton Finance met Value8 een partij gevonden die heel goed aansluit bij ICE en de volle potentie eruit kan halen, terwijl ik de komende jaren toch betrokken blijf”. “De rol van Clifton Finance heeft hierbij echt geholpen” zegt ook Peter Paul de Vries, voorman van Value8.

De persoonlijke benadering kenmerkte deze transactie en werd door alle partijen op prijs gesteld.

Persbericht

2022-09-06T16:52:34+01:006 september, 2022|Blog|

Deel dit verhaal, kies je platform!