Thomas Brons2018-12-10T22:41:07+01:00

Na 5 van de 6 maanden stage kwam ik er pas achter dat Clifton Finance een referentie is naar Clifton Beach, een parel wit strand in Kaapstad. Ik heb er zelf helaas nog nooit vertoeft maar als ik de foto’s op google image mag geloven is het er heerlijk.  

In de lente van 2015 ben ik begonnen bij Clifton Finance als stagiair. Maarten heb ik leren kennen bij een eerdere corporate finance stage waarbij de samenwerking erg goed was. Daarom was het voor mij een makkelijke keuze om bij zijn nieuwe boutique aan de slag te gaan. Door de kleine omvang van de organisatie, werd ik actief betrokken bij deals. Dit vind ik meteen het grote voordeel van het werken bij een boutique, waarbij je als stagiair bij grote corporate finance spelers veelal bezig bent met uitvoerend werk, wordt hier je werk beloond met meer commerciële aspecten van corporate finance. Mee praten met directeuren van verschillende bedrijven of mijn bevindingen pitchen aan private equity huizen waren zeker geen uitzondering. De flexibiliteit zorgde ervoor dat je naast de stage tijd had voor je studie. De unieke en monumentale locatie die ik mijn werkplek mocht noemen, faciliteerde niet alleen een leerzame omgeving maar bood ook genoeg plaats voor lol met collega’s. Daarnaast maakt Maarten genoeg tijd voor je vrij om het een en ander uit te leggen over M&A en ondernemen, tevens passeren de nodige botanische tips de revue.

Nu ga ik niet stellen dat een stage bij Clifton Finance hetzelfde is als een dag op het gelijknamige strand, immers zal ik een dag op Clifton Beach snel verkiezen boven een dag bij Clifton Finance (ik neem aan dat Maarten dit ook verkiest). Maar ik heb bij Clifton Finance wel een fantastische tijd gehad en ik blijf daarom ook de ontwikkelingen van Clifton Finance op de voet volgen!

 

Ben je een ondernemende, getalenteerde en ambitieuze student met een interesse in finance en strategie, mail dan voor de stage mogelijkheden bij Clifton Finance naar welkom@cliftonfinance.com