Deeltijd medewerker Corporate Finance gezocht!2020-06-29T14:01:54+01:00
  • Advies bedrijfsovername

Deeltijd medewerker Corporate Finance gezocht!

Heb jij interesse om met een werkstage in deeltijd je kennis op het gebied van Corporate Finance te versterken? Studeer je op academisch niveau (bedrijfs)economie en vind je het leuk om ‘hands on’ en echt betrokken te zijn bij fusie- en overname transacties? Dan is er bij ons de ruimte om ervaring op te doen in deze sector.

Bij Clifton Finance zoeken wij versterking van ons team voor 2 à 3 dagen in de week vanaf 30 juni. Je werkt concreet op een aantal opdrachten en ondersteunt bij de opzet van de groeiende praktijk. Je hebt extern contact met klanten indien nodig. Interesse en kennis op het vlak van Corporate Finance zijn essentieel. Een zeer grote behendigheid met Powerpoint, WordPress, Pages en Excel is tevens een must. Wij werken in een Apple omgeving.

Clifton Finance is gestart in 2014 en maakt een succesvolle groei door. Wij werken informeel en vernieuwend. Wil je onderdeel zijn van dit team, stuur dan je CV en motivatie op naar welkom@cliftonfinance.com. Wij werken vanuit Naarden. Het kantoor is gelegen in de vesting en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Clifton Finance staat voor een vernieuwende aanpak zowel bij fusie- en overname advies als voor advies aan familiebedrijven. Klanten kunnen gebruik maken van de kennis en expertise die in 30 jaar is opgebouwd. Wij hebben een klein ervaren team en werken waar dat nodig is met specialisten uit ons netwerk die elkaar met weinig woorden verstaan. Clifton Finance staat voor een efficiëntere aanpak door gebruik te maken van nieuwe (digitale) technieken die tijd besparen en ondersteunen in de communicatie en in het proces.

Contact opnemen?

Denk je dat jij past binnen het team van Clifton Finance? Dan komen we graag met je in contact. Stuur je CV op naar welkom@cliftonfinance.com en dan hoor je snel van ons!