Team2019-09-05T10:51:17+01:00
Maarten Vijverberg

Maarten Vijverberg

Met ruim 30 jaar Corporate Finance ervaring ’op de teller’ blijft Maarten vernieuwen in het vak. Hij is vooral bekend in het speelveld van Handel & Industrie, Food en Retail en Mode. De combinatie van diepgaande financieel-economische kennis en een sterk observatie- en inschattingsvermogen van interpersoonlijke relaties, maken van Maarten een veelzijdig adviseur geschikt voor complexe processen met meerdere stakeholders.  Hij heeft een ruime bestuurlijke en toezichthoudende ervaring die op veel fronten en speciaal voor DGA en familiebedrijven kan worden ingezet. 

Maarten beschikt over een zeer uitgebreid netwerk in binnen- en buitenland en heeft als specialiteit het begeleiden van overnameprocessen met Chinese partijen. 

LinkedIn-profiel van Maarten Vijverberg weergeven Profiel van Maarten Vijverberg weergeven

Gonneke van der Lee, Clifton Finance team

Gonneke van der Lee

Gonneke heeft 20 jaar Corporate Finance ervaring opgedaan bij Rabobank, Deloitte en Boer & Croon. Haar interesse en expertise liggen voornamelijk bij bedrijven in consumer goods,  retail,
e-commerce en business services. Gonneke is een zeer ervaren en all-round adviseur met een analytische en persoonlijke aanpak gericht op het realiseren van een succesvolle transactie voor haar cliënten. Naast haar advieswerk op het gebied van fusies en overnames heeft Gonneke een positie in de Raad van Commissarissen bij NV Afvalzorg Holding. 

LinkedIn-profiel van Bonneke van der Lee weergeven Profiel van Gonneke van der Lee weergeven

Ruud van Hoek, Clifton Finance team

Ruud van Hoek

Ruud van Hoek heeft fusie- en overname-ervaring opgedaan bij Rabobank, Deloitte, Oaklins en Boer & Croon Corporate Finance en is met ruim 20 jaar ervaring een absolute senior in het vak. Ruud is zeer sterk in het adviseren van klanten door gebruik te maken van de unieke combinatie van diepgaande financieel-economische kennis en een sterk relatiegerichte aanpak.

LinkedIn-profiel van Bonneke van der Lee weergeven Profiel van Ruud van Hoek weergeven

Xiaofei Hao

Xiaofei Hao is verbonden aan Clifton Finance als expert op het gebied van fusies en overnames tussen China en Nederland. Xiaofei Hao heeft een Master graad in zowel Investment Analysis als Financial Management aan de Tilburg Universiteit. Hij is momenteel actief als Associate Manager bij Jomec op de afdeling fusies en overnames en transactiebemiddeling. Hiervoor was hij actief bij verscheidene Nederlandse bedrijven, voornamelijk als intermediate van handelstranscaties tussen Nederlandse en Chinese bedrijven.

Thomas van ‘t Westeinde

Thomas ondersteunt Clifton Finance bij opdrachten op het gebied van fusies en overnames naast zijn studie Economie en Bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit.

LinkedIn-profiel van Guy Valette weergevenProfiel van Thomas van ‘t Westeinde weergeven

Thomas van Elmpt

Thomas ondersteunt Clifton Finance bij opdrachten op het gebied van fusies en overnames naast zijn studie Economie en Bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit.

LinkedIn-profiel van Thomas van Elmpt weergevenProfiel van Thomas van Elmpt weergeven

Alumni

De afgelopen jaren zijn meerdere stagiaires en analisten aan Clifton Finance verbonden geweest. Bekijk onze alumni hier.

Bedrijf te koop aanbieden?

Het bedrijf te koop aanbieden is voor vele DGA’s een belangrijke stap. Clifton Finance heeft meer dan 30 jaar ervaring als verkoopadviseur.

Meer informatie?
Bel 06-558 53 074