Team2021-05-18T13:13:28+01:00
  • Team
Maarten Vijverberg

Maarten Vijverberg

Met ruim 30 jaar Corporate Finance ervaring ’op de teller’ blijft Maarten vernieuwen in het vak. Hij is vooral bekend in de speelvelden van Handel & Industrie, Food en Retail en Mode. De combinatie van zowel diepgaande financieel-economische kennis, als een sterk observatie- en inschattingsvermogen van interpersoonlijke relaties, maken van Maarten een veelzijdig adviseur geschikt voor complexe processen met meerdere stakeholders.  Hij heeft bovendien een ruime bestuurlijke en toezichthoudende ervaring die op veel fronten en speciaal voor DGA en familiebedrijven kan worden ingezet. 

Maarten beschikt over een zeer uitgebreid netwerk in binnen- en buitenland en heeft als specialiteit het begeleiden van overnameprocessen met Chinese partijen. 

LinkedIn-profiel van Maarten Vijverberg weergeven Profiel van Maarten Vijverberg weergeven

Team

Gonneke van der Lee

Gonneke heeft 20 jaar Corporate Finance ervaring opgedaan bij Rabobank, Deloitte en Boer & Croon. Haar interesse en expertise liggen voornamelijk bij bedrijven in consumer goods,  retail, e-commerce en business services. Gonneke is een zeer ervaren en all-round adviseur met een analytische en persoonlijke aanpak en is daarmee gericht op het realiseren van een succesvolle transactie voor haar cliënten. Naast haar advieswerk op het gebied van fusies en overnames heeft Gonneke verder een positie in de Raad van Commissarissen bij NV Afvalzorg Holding en in de Raad van Toezicht bij Cohaesiezorg B.V.

LinkedIn-profiel van Bonneke van der Lee weergeven Profiel van Gonneke van der Lee weergeven

Team

Xiaofei Hao

Xiaofei Hao is verbonden aan Clifton Finance als expert op het gebied van fusies en overnames tussen China en Nederland. Hij heeft een Master graad in zowel Investment Analysis als Financial Management aan de Tilburg Universiteit. Hij is momenteel actief als Associate Manager bij Jomec op de afdeling fusies en overnames en transactiebemiddeling. Hiervoor was hij actief bij verscheidene Nederlandse bedrijven, voornamelijk als intermediate van handelstranscaties tussen Nederlandse en Chinese bedrijven.

Team

Thomas van ‘t Westeinde

Thomas ondersteunt Clifton Finance bij opdrachten op het gebied van fusies en overnames. Daarnaast studeert hij Economie en Bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit.

LinkedIn-profiel van Guy Valette weergevenProfiel van Thomas van ‘t Westeinde weergeven

Michel Hesselink

Michel ondersteunt Clifton Finance bij opdrachten op het gebied van fusies en overnames. Daarnaast studeert hij Finance aan de Vrije Universiteit.

LinkedIn-profiel van Michel Hesselink weergevenProfiel van Michel Hesselink weergeven

Alumni

De afgelopen jaren zijn meerdere stagiaires en analisten aan Clifton Finance verbonden geweest. Bekijk onze alumni hier.

Bedrijf te koop aanbieden?

Het bedrijf te koop aanbieden is voor vele DGA’s een belangrijke stap. Clifton Finance heeft meer dan 30 jaar ervaring als verkoopadviseur.

Meer informatie?
Bel 06-558 53 074