Team2023-12-11T12:24:27+01:00
  • Team
Maarten Vijverberg

Maarten Vijverberg

Met ruim 30 jaar Corporate Finance ervaring ’op de teller’ blijft Maarten vernieuwen in het vak. Hij is vooral bekend in de speelvelden van Handel & Industrie, Food en Retail en Mode. De combinatie van zowel diepgaande financieel-economische kennis, als een sterk observatie- en inschattingsvermogen van interpersoonlijke relaties, maken van Maarten een veelzijdig adviseur geschikt voor complexe processen met meerdere stakeholders.  Hij heeft bovendien een ruime bestuurlijke en toezichthoudende ervaring die op veel fronten en speciaal voor DGA en familiebedrijven kan worden ingezet. Ook is Maarten lid van de Nederlandse Gilde van familiebedrijfsspecialisten (NGFB).

Maarten beschikt over een zeer uitgebreid netwerk in binnen- en buitenland en heeft als specialiteit het begeleiden van overnameprocessen met Chinese partijen. 

LinkedIn-profiel van Maarten Vijverberg weergeven Profiel van Maarten Vijverberg weergeven

Team

Gonneke van der Lee

Gonneke heeft 20 jaar Corporate Finance ervaring opgedaan bij Rabobank, Deloitte en Boer & Croon. Haar interesse en expertise liggen voornamelijk bij bedrijven in consumer goods,  retail, e-commerce en business services. Gonneke is een zeer ervaren en all-round adviseur met een analytische en persoonlijke aanpak en is daarmee gericht op het realiseren van een succesvolle transactie voor haar cliënten. Naast haar advieswerk op het gebied van fusies en overnames heeft Gonneke verder een positie in de Raad van Toezicht bij Cohaesiezorg B.V.

LinkedIn-profiel van Gonneke van der Lee weergeven Profiel van Gonneke van der Lee weergeven

Team

Thomas van ’t Westeinde

Thomas is als associate verbonden aan Clifton Finance. Hij heeft meer dan 3 jaar ervaring in transacties en waarderingsvraagstukken. Zijn sector focus is IT services, transport, food and agriculture en in zijn algemeenheid duurzame ondernemingen.

LinkedIn-profiel van Thomas van 't Westeinde weergevenProfiel van Thomas van ’t Westeinde weergeven

Team

Xiaofei Hao

Xiaofei Hao is verbonden aan Clifton Finance als expert op het gebied van fusies en overnames tussen China en Nederland. Hij heeft een Master graad in zowel Investment Analysis als Financial Management aan de Tilburg Universiteit. Hij is momenteel actief als Associate Manager bij Jomec op de afdeling fusies en overnames en transactiebemiddeling. Hiervoor was hij actief bij verscheidene Nederlandse bedrijven, voornamelijk als intermediate van handelstranscaties tussen Nederlandse en Chinese bedrijven.

Isak Verkaik

Isak is als stagiair corporate finance verbonden aan Clifton Finance. Op dit moment is hij bezig met een master Strategy & Organization en een master Entrepreneurship aan de Universiteit van Amsterdam en de Vrije Universiteit van Amsterdam. Hiervoor heeft hij een bachelor IBA afgerond aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Daarnaast roeit hij op internationaal niveau.

LinkedIn-profiel van Andro Gerges weergevenProfiel van Isak Verkaik weergeven

Alumni

De afgelopen jaren zijn meerdere stagiaires en analisten aan Clifton Finance verbonden geweest. Bekijk onze alumni hier.

Bedrijf te koop aanbieden?

Het bedrijf te koop aanbieden is voor vele DGA’s een belangrijke stap. Clifton Finance heeft meer dan 30 jaar ervaring als verkoopadviseur.

Meer informatie?
Bel 06-558 53 074