Alumni2023-12-11T12:22:23+01:00

Alumni bijeenkomst

Ieder jaar organiseert Clifton Finance een bijeenkomst voor oud stagiaires, bekijk hier de alumni bijeenkomst van 2016:

Alumni

Cas Hoogenboom

Cas was als analist verbonden aan Clifton Finance bij opdrachten op het gebied van fusies en overnames. Op dit moment is hij bezig met een master Health Economics aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Hiervoor heeft hij een bachelor Biomedische Wetenschappen met een minor Health Care Management afgerond aan de Vrije Universiteit van Amsterdam.

LinkedIn-profiel van Andro Gerges weergevenProfiel van Cas Hoogenboom weergeven

Giovanni Farah

Giovanni was als stagiair corporate finance verbonden aan Clifton Finance. Op dit moment is hij bezig met zijn derde jaar voor de BSc Finance & Advice aan de Hogeschool van Amsterdam. Na het behalen van dit diploma zal hij de MSc in Finance gaan volgen aan de Universiteit van Amsterdam.

LinkedIn-profiel van Andro Gerges weergevenProfiel van Giovanni Farah weergeven

Amando Stolting

Amando was als stagiair corporate finance verbonden aan Clifton Finance en ondersteunde bij opdrachten op gebied van fusies en overnames. Hij studeert daarnaast bedrijfskunde aan de Erasmus universiteit van Amsterdam.

LinkedIn-profiel van Andro Gerges weergevenProfiel van Amando Stolting weergeven

Andro Gerges

Andro ondersteunde Clifton Finance bij opdrachten op het gebied van fusies en overnames. Daarnaast studeert hij Finance and Investments aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam.

Profiel van Andro Gerges weergeven

Michel Hesselink

Michel heeft Clifton Finance ondersteund bij opdrachten op het gebied van fusies en overnames tijdens zijn studie Finance aan de Vrije Universiteit Amsterdam.

Profiel van Michel Hesselink weergeven

Mark Termeulen

Mark Termeulen heeft Clifton Finance ondersteund bij opdrachten op het gebied van fusies en overnames tijdens zijn studie Finance & Investments aan de Erasmus Universiteit.

Profiel van Mark Termeulen weergeven

Luke Schreuder

Luke heeft Clifton Finance ondersteund bij opdrachten op het gebied van fusies en overnames naast zijn studie Economie & Bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit.

Profiel van Luke Schreuder weergeven

Lennon van Laar

Lennon van Laar

Lennon heeft Clifton Finance ondersteund bij opdrachten op het gebied van fusies en overnames naast zijn studie Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit.

Profiel van Lennon van Laar weergeven

Thomas van Elmpt

Thomas heeft Clifton Finance ondersteund bij opdrachten op het gebied van fusies en overnames naast zijn studie Economie en Bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit.

Profiel van Thomas van Elmpt weergeven

Martijn Rosingh

Martijn heeft Clifton Finance ondersteund bij opdrachten op het gebied van fusies en overnames tijdens zijn studie Economics & Business Economics aan de Universiteit van Utrecht. Bekijk hier hoe Martijn zijn stage ervaren heeft.

Profiel van Martijn Rosingh weergeven

Jasper Bonsma

Jasper heeft Clifton Finance ondersteund bij opdrachten op het gebied van fusies en overnames tijdens zijn master Finance & Investments aan de Erasmus Universiteit. Bekijk hier hoe Jasper zijn stage heeft ervaren.

Profiel van Jasper Bonsma weergeven

Francis van der Heijde

Francis heeft Clifton Finance ondersteund bij opdrachten op het gebied van fusies en overnames. Ze heeft momenteel haar master Ondernemingsrecht aan de Universiteit van Leiden afgerond. Na haar studie is Francis bij ICBC Legal and Compliance begonnen met werken.

Profiel van Francis van der Heijde weergeven

Laurens van Oost

Laurens heeft Clifton Finance ondersteund bij opdrachten op het gebied van fusies en overnames. Hij heeft de bachelor Liberal Arts & Sciences (double major Business & International Relations) aan het Erasmus University College afgerond.

Profiel van Laurens van Oost weergeven

Axel van ’t Westeinde

Axel heeft Clifton Finance ondersteund bij opdrachten op het gebied van fusies en overnames tijdens zijn studie Liberal Arts & Sciences (Economics) aan het Erasmus University College. Hij werkt als consultant bij Alten.

Profiel van Axel van ’t Westeinde weergeven

Casper Joling

Casper heeft Clifton Finance ondersteund bij de opdrachten op het gebied van fusie en overnames. Hij heeft de master Strategic Management afgerond aan de Erasmus Universiteit en  de master in Finance in Tilburg. Na zijn opleiding is Casper bij PhiDelphi Corporate Finance als consultant begonnen. Momenteel is hij werkzaam als Finance Business partner bij Mediq. Bekijk hier de ervaring van Casper bij Clifton Finance.

Profiel van Casper Joling weergeven

Jeroen Koenraadt

Jeroen heeft Clifton Finance ondersteund bij de opdrachten op het gebied van fusie en overnames. Hij is PhD kandidaat aan de Erasmus Universiteit, op het gebied van Finance & Accounting. Bekijk hier hoe Jeroen zijn stage bij Clifton Finance ervaren heeft.

Profiel van Jeroen Koenraadt weergeven

2

Max Coppus

Max heeft Clifton Finance ondersteund bij de opdrachten op het gebied van fusie en overnames. Hij heeft een internationale focus en heeft al een aantal maanden in het buitenland gewerkt en gestudeerd. Max is na zijn opleiding begonnen bij Deloitte. Bekijk hier hoe Max zijn stage ervaren heeft.

 Profiel van Max Coppus weergeven

Thomas Brons

Thomas heeft Clifton Finance ondersteund als Analist bij fusie en overnames en financieel advies. Daarnaast heeft hij ervaring op het gebied van M&A, financiële analyses en zijn afstudeer richting is Finance & Investments. Ook heeft hij buitenlandse ervaring. Na zijn opleiding is Thomas bij BlackRock als analist begonnen. Ook Thomas heeft een stukje geschreven over zijn tijd bij Clifton Finance. Deze vind je hier.

Profiel van Thomas Brons weergeven

Wesley Kuiper

Wesley heeft Clifton Finance ondersteund bij de werkzaamheden die gepaard gaan met de opstart van Clifton Finance. Zijn interesses op het gebied van Corporate Finance liggen met name bij fusies en overnames, waarin hij na het afstuderen zijn carrière wil voortzetten. Na zijn opleiding is Wesley bij Nomura Investment Banking Analyst gaan werken. Bekijk hier hoe Wesley zijn stage ervaren heeft.

Profiel van Wesley Kuiper weergeven

Jan-Willem Roeloffs

Jan-Willem Roeloffs heeft Clifton Finance als stagiair ondersteund op het gebied van fusies & overnames. Na zijn opleiding is Jan-Willem bij Kempen Capital Management als Junior Portfolio Manager gaan werken. Bekijk hier hoe Jan-Willem zijn stage ervaren heeft.

Profiel van Jan-Willem Roeloffs weergeven

Niels Verlinden

Niels heeft Clifton Finance ondersteund als stagiair bij opdrachten op het gebied van fusie en overnames en financieel advies. Na zijn opleiding is Niels bij Deloitte als M&A trainee begonnen.

Profiel van Niels Verlinden weergeven

Winnie Hong

Winnie heeft Clifton Finance ondersteund als stagiair bij opdrachten op het gebied van fusie en overnames. Haar afstudeerrichting is Finance & Investments. Na haar stage wilt zij haar carrière in de corporate finance wereld voortzetten. Na haar opleiding is Winnie bij ING als financieel adviseur begonnen met werken. Bekijk hier hoe Winnie haar stage ervaren heeft.

 Profiel van Winnie Hong weergeven

Tim Smeets

Tim heeft Clifton Finance ondersteund als stagiar bij opdrachten op het gebied van fusies en overnames en financieel advies. Na zijn opleiding is Tim bij ING Corporate Finance begonnen met werken.

Profiel van Tim Smeets weergeven

Guy Valette

Guy heeft Clifton Finance ondersteund als stagiar bij opdrachten op het gebied van fusies en overnames en financieel advies naast zijn master in Financieel Recht aan de Erasmus Universiteit. Afgelopen jaar heeft hij zijn master Finance & Investments afgerond aan de Rotterdam School of Management. Na het afronden van zijn opleiding is Guy bij All Options  als Junior Trader begonnen met werken. Bekijk hier hoe Guy zijn stage ervaren heeft.

Profiel van Guy Valette weergeven

Koen Janssen

Koen ondersteunde Clifton Finance bij opdrachten op het gebied van fusies en overnames naast zijn master Financial Economics aan de Erasmus Universiteit. Na het afronden van zijn studie is Koen bij Mentha Capital als Associate begonnen met werken.

Profiel van Koen Janssen weergeven

Arnaud Köllmann

Arnaud ondersteunde Clifton Finance bij opdrachten op het gebied van fusies en overnames naast zijn pre-master Finance and Investments aan de Erasmus Universiteit. Na het afronden van zijn opleiding is Arnaud bij PwC Associate Deals begonnen met werken.

Profiel van Arnaud Kollmann weergeven