Alumni bijeenkomst

Ieder jaar organiseert Clifton Finance een bijeenkomst voor oud stagiaires, bekijk hier de alumni bijeenkomst van 2016:

Alumni

Casper Joling

Casper heeft Clifton Finance ondersteund bij de opdrachten op het gebied van fusie en overnames. Hij heeft de master Strategic Management afgerond aan de Erasmus Universiteit en studeert momenteel de master in Finance in Tilburg. Zijn interesses op het gebied van Corporate Finance liggen met name bij fusies en overnames, waarin hij na het afstuderen zijn carrière wil voortzetten. Bekijk hier de ervaring van Casper bij Clifton Finance.

LinkedIn-profiel van Jeroen Koenraadt weergeven Profiel van Casper Joling weergeven

Jeroen Koenraadt

Jeroen heeft Clifton Finance ondersteund bij de opdrachten op het gebied van fusie en overnames. Hij studeert momenteel de master Accounting aan de Erasmus Universiteit, waar hij zijn carrière na zijn studie in wil vervolgen. Bekijk hier hoe Jeroen zijn stage bij Clifton Finance ervaren heeft.

LinkedIn-profiel van Jeroen Koenraadt weergeven Profiel van Jeroen Koenraadt weergeven

2

Max Coppus

Max heeft Clifton Finance ondersteund bij de opdrachten op het gebied van fusie en overnames. Hij studeert momenteel de bachelor Business Administration aan de Erasmus Universiteit, waarna hij vervolgens een master in Finance wil gaan doen. Max heeft een internationale focus en heeft al een aantal maanden in het buitenland gewerkt en gestudeerd. Zijn interesses op het gebied van Corporate Finance liggen met name bij fusies en overnames, waarin hij na het afstuderen zijn carriëre wil voortzetten. Bekijk hier hoe Max zijn stage ervaren heeft.

LinkedIn-profiel van Jeroen Koenraadt weergeven Profiel van Max Coppus weergeven

Thomas Brons

Thomas heeft Clifton Finance ondersteund als Analist bij fusie en overnames en financieel advies. Daarnaast heeft hij ervaring op het gebied van M&A, financiële analyses en zijn afstudeer richting is Finance & Investments. Ook heeft hij buitenlandse ervaring. Ook Thomas heeft een stukje geschreven over zijn tijd bij Clifton Finance. Deze vind je hier.

LinkedIn-profiel van Jeroen Koenraadt weergeven Profiel van Thomas Brons weergeven

Wesley Kuiper

Wesley heeft Clifton Finance ondersteund bij de werkzaamheden die gepaard gaan met de opstart van Clifton Finance. Daarnaast is hij momenteel bezig met zijn master Financial Economics aan de Erasmus universiteit. Zijn interesses op het gebied van Corporate Finance liggen met name bij fusies en overnames, waarin hij na het afstuderen zijn carrière wil voortzetten. Bekijk hier hoe Wesley zijn stage ervaren heeft.

LinkedIn-profiel van Jeroen Koenraadt weergeven Profiel van Wesley Kuiper weergeven

Jan-Willem Roeloffs

Jan-Willem Roeloffs heeft Clifton Finance als stagiair ondersteund op het gebied van fusies & overnames. Hij studeert momenteel de Master Finance and Investments aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Na het afronden van zijn master wil hij zijn carriere wijden aan het adviseren op het gebied van corporate finance. Bekijk hier hoe Jan-Willem zijn stage ervaren heeft.

LinkedIn-profiel van Jeroen Koenraadt weergeven Profiel van Jan-Willem Roeloffs weergeven

Niels Verlinden

Niels heeft ondersteund Clifton Finance als stagiair bij opdrachten op het gebied van fusie en overnames en financieel advies. Daarnaast is hij bezig met zijn master in Finance & Investments aan de Erasmus Universiteit.

LinkedIn-profiel van Niels Verlinden weergeven Profiel van Niels Verlinden weergeven

Winnie Hong

Winnie heeft Clifton Finance ondersteund als stagiair bij opdrachten op het gebied van fusie en overnames. Haar afstudeerrichting is Finance & Investments. Na haar stage wilt zij haar carrière in de corporate finance wereld voortzetten. Bekijk hier hoe Winnie haar stage ervaren heeft.

LinkedIn-profiel van Winnie Hong weergeven Profiel van Winnie Hong weergeven

Tim Smeets

Tim heeft Clifton Finance ondersteund als stagiar bij opdrachten op het gebied van fusies en overnames en financieel advies. Daarnaast zal hij dit jaar zijn master Finance & Investments aan de Rotterdam School of Management afronden.

LinkedIn-profiel van Jeroen Koenraadt weergeven Profiel van Tim Smeets weergeven

Guy Valette

Guy heeft Clifton Finance ondersteund als stagiar bij opdrachten op het gebied van fusies en overnames en financieel advies naast zijn master in Financieel Recht aan de Erasmus Universiteit. Afgelopen jaar heeft hij zijn master Finance & Investments afgerond aan de Rotterdam School of Management. Bekijk hier hoe Guy zijn stage ervaren heeft.

LinkedIn-profiel van Guy Valette weergeven Profiel van Guy Valette weergeven