Jasper Bonsma2019-10-08T08:45:03+01:00

Vanaf februari tot en met juli 2019 heb ik stage gelopen bij Clifton Finance. Op dat moment was ik bezig met een Master Finance & Investments aan de Erasmus. Ik merkte tijdens de studie dat ik M&A erg interessant vond en hier wilde ik dan ook graag in de praktijk kennis van opdoen.

Bij Clifton Finance heb ik dan ook erg veel ervaring opgedaan, veel meer nog dan ik van te voren had verwacht met 2 dagen werken per week. Doordat het een boutique is, werk je niet alleen met de analisten, maar leer je ook erg veel door de directe samenwerking met de partners. Tevens ben je ook betrokken bij alle onderdelen van het proces, niet alleen het vooronderzoek, waardering of due diligence proces.  Dit biedt een unieke inkijk in het gehele proces en dit heeft mij dan ook veel geleerd over wat er komt kijken bij een transactie.

Dit halve jaar heb ik dan ook zeer prettig ervaren, vooral ook door het team dat er werkt. Iedereen wil je erg graag helpen als je er even niet uitkomt en er is ook flexibiliteit met de werkdagen in verband met de studie. Deze ervaring heeft mij erg geholpen met het kiezen van de richting die ik op wil gaan.