Martijn Rosingh2019-09-30T09:19:38+01:00

Begin 2019 ben ik begonnen als stagiair bij Clifton Finance. Ik was toen bezig met mijn vierde jaar als bachelor student Economics and Business Economics. Op dat moment was ik mij aan het oriënteren op mijn master keuze. Om mij hier bij te helpen wilde ik graag meer weten over de finance wereld, praktijkervaring op doen leek mij de ideale manier. Daarnaast was ik een periode vrij en de periode daarna ging ik mijn bachelor scriptie schrijven. Een parttime stage leek mij de perfecte uitkomst, in eerste instantie ging ik drie dagen werken en gedurende mijn scriptie kon ik dit twee dagen doen. Bij Clifton Finance zijn ze altijd flexibel geweest, zo kon ik ook in rustige weken vier dagen werken.

Het was voor mij de eerste keer dat ik serieus ging werken. Dat is natuurlijk altijd wennen, maar bij Clifton Finance ging dat erg snel. Doordat het een kleinere boutique is leer je goed samenwerken en is de stap naar een vraag aan een van de partners ook klein. Door vanaf dichtbij samen te werken met de partners, die jaren lange ervaring in het vak hebben, kan je  in korte tijd veel leren. Voor mij is dit het grootste pluspunt geweest van hier gewerkt te hebben, en kan ik het ook iedereen aanraden. Door de overvloed aan lopende projecten kreeg je ook vaak je eigen project. Hierbij was zelfstandigheid en het op je nemen van verantwoordelijkheid erg belangrijk. In een klein team kan je je niet verschuilen in de massa en moet je ervoor zorgen dat het werk dat je aflevert van goede kwaliteit is. Op persoonlijk vlak waren dit de belangrijkste lessen voor mij.

Ik overdrijf niet als ik zeg dat ik trots ben om hier gewerkt te hebben. Tijdens de jaarlijkse borrel met alle oud-stagiairs ben ik er achter gekomen dat zij allemaal op goede posities terecht zijn gekomen. Met deze ervaring op zak heb ik alle vertrouwen dat na het halen van mijn master hetzelfde geldt voor mij.