Maarten Vijverberg

Maarten Vijverberg

Met ruim 30 jaar Corporate Finance ervaring ’op de teller’ blijft Maarten vernieuwen in het vak. Hij is vooral bekend in het speelveld van Handel & Industrie, Food en Retail en Mode. De combinatie van diepgaande financieel-economische kennis en een sterk observatie- en inschattingsvermogen van interpersoonlijke relaties, maken van Maarten een veelzijdig adviseur geschikt voor complexe processen met meerdere stakeholders.  Hij heeft een ruime bestuurlijke en toezichthoudende ervaring die op veel fronten en speciaal voor DGA en familiebedrijven kan worden ingezet. 

Maarten beschikt over een zeer uitgebreid netwerk in binnen- en buitenland en heeft als specialiteit het begeleiden van overnameprocessen met Chinese partijen. 

LinkedIn-profiel van Maarten Vijverberg weergeven Profiel van Maarten Vijverberg weergeven

Gonneke van der Lee

Gonneke van der Lee

Gonneke heeft 20 jaar Corporate Finance ervaring opgedaan bij Rabobank, Deloitte en Boer & Croon. Haar interesse en expertise liggen voornamelijk bij bedrijven in consumer goods,  retail,
e-commerce en business services. Gonneke is een zeer ervaren en all-round adviseur met een analytische en persoonlijke aanpak gericht op het realiseren van een succesvolle transactie voor haar cliënten. Naast haar advieswerk op het gebied van fusies en overnames heeft Gonneke een positie in de Raad van Commissarissen bij NV Afvalzorg Holding. 

LinkedIn-profiel van Bonneke van der Lee weergeven Profiel van Gonneke van der Lee weergeven

Xiaofei Hao

Xiaofei Hao is verbonden aan Clifton Finance als expert op het gebied van fusies en overnames tussen China en Nederland. Xiaofei Hao heeft een Master graad in zowel Investment Analysis als Financial Management aan de Tilburg Universiteit. Hij is momenteel actief als Associate Manager bij Jomec op de afdeling fusies en overnames en transactiebemiddeling. Hiervoor was hij actief bij verscheidene Nederlandse bedrijven, voornamelijk als intermediate van handelstranscaties tussen Nederlandse en Chinese bedrijven.

Edward Ooteman

Edward Ooteman is verbonden aan Clifton Finance als industry expert. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring als ondernemer en adviseur in de Interim Management/ICT/Tandzorg/Online  wereld en is tevens adviseur/aandeelhouder bij o.a Ed-M&Partners, Tandzorg Groep, Incore Solutions, XL Casa makelaars en daarvoor actief geweest bij Boer&Croon en Insearch Groep. Hij kan ingezet worden als teamlid bij onze opdrachten.

LinkedIn-profiel van Edward Ooteman weergeven Profiel van Edward Ooteman weergeven

Tim Smeets

Tim ondersteunt Clifton Finance als stagiair bij opdrachten op het gebied van fusie en overnames. Daarnaast is hij bezig met zijn master Finance & Investments aan de Rotterdam School of Management.

LinkedIn-profiel van Jeroen Koenraadt weergeven Profiel van Tim Smeets weergeven

Alumni

De afgelopen jaren zijn meerdere stagiaires en analisten aan Clifton Finance verbonden geweest. Bekijk onze alumni hier.