Gonneke van der Lee nieuwe partner Clifton Finance

 

gonneke van der lee , partner Clifton Finance

Gonneke van der Lee , partner Clifton Finance

Clifton Finance, een gerenommeerde speler voor fusie en overname begeleiding en 
 advies aan familiebedrijven breidt uit met een senior partner

Naarden-Vesting, oktober 2015 – Clifton Finance wordt versterkt met een nieuwe partner. Gonneke van der Lee heeft fusie- en overname-ervaring opgedaan bij Rabobank, Deloitte, Boer & Croon Corporate Finance en is met circa 20 jaar ervaring een absolute senior in het vak.

“Uitbreiding van het team op dit niveau past in de trend dat onze klanten steeds vaker een 
 nichespeler met zeer ervaren adviseurs gebruiken om een transactie te realiseren” zegt Maarten Vijverberg.“ De adviezen worden door een betrokken team op maat uitgevoerd, juist met het oog op de specifieke en persoonlijke situatie. Dit geldt voor familiebedrijven, DGA’s maar ook de 
 (kleinere) onderdelen van internationale organisaties.”

Gonneke van der Lee: “Ik ga door met waar ik goed in ben: adviseren van klanten door gebruik te maken van de unieke combinatie van diepgaande financieel-economische kennis en een sterk re- latiegerichte aanpak. Hiervoor krijg ik bij Clifton Finance alle ruimte.”

Gonneke van der Lee heeft een groot aantal succesvolle transacties gerealiseerd voor
bedrijven in bijvoorbeeld de consumer goods & retailmarkt en voor ondernemingen actief in de 
 zakelijke dienstverlening. “Dit zijn markten die ook op dit moment sterk in beweging zijn. Binnen de retailmarkt adviseur ik momenteel veel e-commerce ondernemers die additioneel kapitaal zoeken om de snelle groei van hun bedrijven te ondersteunen”.

Maarten Vijverberg: “Ik ben blij met de komst van Gonneke van der Lee die ik al 17 jaar ken. Wij vullen elkaar naadloos aan. Ik verwacht een verdere toename van het aantal transacties bij mid- delgrote ondernemingen. Met de uitbreiding van ons team zijn wij als Clifton Finance klaar om nog meer DGA’s te begeleiden bij een koop of een verkoop van het bedrijf.”

Clifton Finance adviseert bij fusie- en overnameprocessen. Tevens adviseren wij familiebedrijven bij bedrijfsopvolging, governance vraagstukken en conflictoplossing. De expertise die in de afgelopen 30 jaar is opgebouwd wordt door Clifton Finance op maat en innovatief ingezet.

Clifton Finance staat voor een efficiëntere aanpak door gebruik te maken van nieuwe (digitale) technieken die tijd besparen en ondersteunen in de communicatie en in het proces. Wij hebben een klein ervaren team en werken waar dat nodig is met specialisten uit ons netwerk die elkaar met weinig woorden verstaan.

Voor meer informatie:
Maarten Vijverberg    0655853074

Gonneke van der Lee  0652466518

www.Cliftonfinance.com mvijverberg@cliftonfinance.com gvanderlee@cliftonfinance.com

2018-12-10T22:41:10+01:005 oktober, 2015|Nieuws|

Deel dit verhaal, kies je platform!