Volharding beloont

BaseNet, een gespecialiseerd softwarebedrijf voor de advocatuur en financiele dienstverlening, is 1 juni 2023 overgenomen door Dias Group. Deze overname biedt nieuwe mogelijkheden voor BaseNet om internationaal uit te breiden.

BaseNet biedt een uitgebreide softwareoplossing op maat voor advocatenkantoren. De oplossingen omvatten functies zoals digitaal dossierbeheer, relatiebeheer, documentmanagement, e-mailintegratie, tijdregistratie, boekhouding en managementrapportages.

Dias Group is een bedrijf dat gespecialiseerd is in softwareoplossingen voor het mkb, grote bedrijven en dienstverleners in verschillende nichemarkten, waaronder de advocatuur en financiele dienstverlening. Door de toevoeging van BaseNet aan hun portfolio zet Dias Group een belangrijke stap in de realisatie van dit doel. Vanaf juni 2023 zal de Dias group verder gaan onder de naam Blinqx.

Ruud Pepping is de CEO van BaseNet en benadrukt dat het bedrijf de afgelopen jaren hard heeft gewerkt aan de internationale uitbreiding. BaseNet is momenteel actief in Nederland, België, Spanje en Engeland. De samenwerking met Blinqx zal hen helpen hun groeimogelijkheden verder te versterken.

De aandelen van BaseNet waren voor 100% in handen van de twee broers en oprichters van BaseGroup, die na de studie zijn gestart met de ontwikkeling van (CRM) software voor diverse bedrijfstaken. Zij waren ook de mede-oprichters van Realworks BV, dat enkele jaren geleden is verkocht aan de NVM.

Zij kijken tevreden terug op dit intensieve proces: “Clifton Finance heeft ons in dit traject prima begeleid en vastgehouden aan onze doelstellingen. Dat heeft geresulteerd in een mooi resultaat. Volharding beloont.”

Persbericht

2023-10-09T12:51:09+01:0023 juni, 2023|Blog|

Deel dit verhaal, kies je platform!