Overhandiging familiebedrijvenonderzoek aan FBNed

Overhandiging familiebedrijvenonderzoek door Maarten Vijverberg Clifton Finance aan Albert Jan Thomassen FBNed | FamilieBedrijven Nederland van de familiebedrijvenonderzoek ‘Internationale ambities: onderzoek naar 10 jaar internationaal ondernemen door Nederlandse familiebedrijven‘.

Het familiebedrijven onderzoek is door Maarten Vijverberg van Clifton Finance overhandigt aan Albert Jan Thomassen van FBNed. Het onderzoek naar internationalisatie van Nederlandse familiebedrijven in de afgelopen 10 jaar toont aan dat de Nederlandse familiebedrijven steeds vaker met succes buiten de eigen landsgrenzen opereren. Bedrijven met een omzet van ruim € 40 miljoen worden beloond met hogere winstmarges van gemiddeld 1,5% punt als ze de stap naar het buitenland durven nemen. Deze rendementsverbetering is met name in recente jaren te zien. Wij zijn benieuwd naar wat de effecten zullen zijn van het bijzondere corona jaar 2020. Zodra de jaarrekeningen over 2020 gepubliceerd zijn zullen wij met dit onderzoek starten.

Wilt u de publicatie ook in een gedrukte versie ontvangen? Klik dan hier.

Clifton Finance

Clifton Finance adviseert bij fusie- en overnameprocessen. Tevens adviseren wij familiebedrijven bij bedrijfsopvolging, governance- en waarderingsvraagstukken. De expertise die in de afgelopen 30 jaar is opgebouwd wordt door Clifton Finance op maat en innovatief ingezet. Het onderzoek is uitgevoerd in samenwerking met Het Landelijk Expertisecentrum Familiebedrijven van Hogeschool Windesheim in Zwolle.

2021-01-14T17:15:48+01:0027 oktober, 2020|Nieuws|

Deel dit verhaal, kies je platform!